Tidligere medlem af Det Faglige Hus præsenterer ny sag.

www.detufagligehus.dk er igen blevet kontaktet og har fået indsigt i sagsakterne fra et tidligere medlem af Det Faglige Hus.

 

 

Sag om forkert beregning af dagpenge vundet af tidligere medlem.

 

  • Denne inkompetente, forba…. fagforening!

    Karen Nielsen fra Haderslev er ikke tilbageholdende med ”superlativerne”, når hun skal beskrive Det Faglige Hus.


Sagen i sin korte enkelthed.

Denne gang handler det om Karen Nielsen, der nu har fået Arbejdsdirektoratets ord for, at Det Faglige Hus var ude på dybt vand, da de skulle fastsætte hendes dagpengeudbetaling.

Sagen var egentlig ganske lige til, men som det efterhånden står klart, kan selv simple ting vokse sig til store problemer, når tingene bliver sat til behandling og vurdering af Det Faglige Hus´, ifølge Karen Nielsen, inkompetente medarbejdere.

Karen har fremsendt mig en kopi af Arbejdsdirektoratets afgørelse, der klart siger, at Det Faglige Hus skal lave en ny beregning, og lade ferie indgå som dokumenteret fravær i beregningen. Det skyldige beløb efterbetales Karen Nielsen.

 

Kommentar fra detufagligehus.dk:

Utroligt, at sådan en sag skal køres helt op, inden den finder sin rette afgørelse i direktoratet! Hvordan var sådan en sag landet, hvis medlemmet ikke havde ressourcerne til selv at kunne regne tingene ud og klage sin sag overfor Arbejdsdirektoratet? 

 

Helt unødvendige sager, der gør ondt.

Karen har i sin korrespondance med mig ikke lagt skjul på sin store fortvivlelse over, at hun som ledig har været tvunget til at skulle sætte sig ind i regler og kæmpe for sin ret overfor en fagforening, der kun efterlod hende det indtryk, at den bare ville ”jorde” hende.

- Som ledig befinder man sig i en krisesituation, hvor man forventer hjælp og måske endda tryghed ved kontakten med ens fagforening. Men i tilfældet Det Faglige Hus møder man kun inkompetente og magtudøvende personer, skriver Karen afslutningsvis.